Τηλ. έκτακτης ανάγκης 166
  1. Αρχική
  2. Ψυχολόγοι-Σύμβουλοι
  3. Γρηγόρης Γεωργακόπουλος
Γρηγόρης Γεωργακόπουλος Γρηγόρης Γεωργακόπουλος

Γρηγόρης Γεωργακόπουλος

  • Ψυχολόγος MSc - Γνωσιακός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής
  • 0 Σχόλια

“Γρηγόρης Γεωργακόπουλος” Τοποθεσίες

Δευ, Τρι, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ Συνεργαζόμενοι Ψυχολόγοι / Σύμβουλοι 27 24/7 διαθέσιμος

Σχετικά με την/τον “Γρηγόρης Γεωργακόπουλος”

Ονομάζομαι Γεωργακόπουλος Γρηγόρης και είμαι Ψυχολόγος (Αρ. Άδειας Άσκησης: 56508/822) με ειδίκευση στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία.

Το 2016 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, λαμβάνοντας με άριστα (8,52) πτυχίο Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας). Το 2019 έλαβα με άριστα (First Class Honours) το δεύτερο πτυχίο μου, πάνω στην Επιστήμη της Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church της Αγγλίας. Το 2020 ολοκλήρωσα επίσης με άριστα (Distinction) τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, λαμβάνοντας πτυχίο Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου. Από το 2019 παρακολουθώ το τριετές πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) Αθηνών.

Έχω πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ως Συμβουλευτικός Ψυχολόγος στο Εργαστήριο Ψυχομετρίας και Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας «Albert Ellis» του Aegean College σε συνεργασία με την «Κιβωτό του Κόσμου» (2017-2019). Έχω πραγματοποιήσει οκτάμηνη πρακτική άσκηση ως Ψυχολόγος στις δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της «ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ» (2018-2019) και στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» (2018-2019). Επίσης, έχω πραγματοποιήσει εξάμηνη εκπαίδευση ως Κλινικός και Κοινοτικός Ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών, ενώ από το 2016 έως σήμερα συνεργάζομαι σε ερευνητικό επίπεδο με το «Aegean Research Centre». Επί του παρόντος παρέχω ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, Γνωσιακής-Συμπεριφορικής προσέγγισης (CBT) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής (Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ.) Αθηνών.

Τέλος έχω παρακολουθήσει πάνω από 70 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπευτικών δεξιοτήτων, όπως επίσης έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πάνω από 30 Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συνέδρια πάνω σε θέματα Ψυχολογίας και Ψυχιατρικής.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ψυχολόγοι 13 Υπηρεσίες
Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία
Διαχείριση άγχους
Κατάθλιψη
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD)
Διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD)
Ειδικές φοβίες
Διαταραχές ύπνου
Διαταραχή σωματικών συμπτωμάτων
Διαταραχές προσωπικότητας
Διατροφικές διαταραχές
Κακοποίηση
Εθισμός
Εκφοβισμός

Εκπαίδευση

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία / Cognitive Behavioral Therapy - CBT Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής - Κ.Ε.ΨΥ.ΣΥ. (Ελλάδα)
  • MSc Clinical and Community Psychology ( 2019 - 2020 ) University of East London (Αγγλία)
  • BSc (Hons) Psychology Science ( 2016 - 2019 ) Canterbury Christ Church University (Αγγλία)
  • Πτυχίο Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Κατεύθυνση Ψυχολογίας) ( 2012 - 2016 ) Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Ελλάδα)

Κατηγορία

“Γρηγόρης Γεωργακόπουλος” Απαντήσεις

Καμία ανεβασμένη απάντηση

Άρθρα

Κανένα άρθρο
  • Μοιράσου το προφίλ μέσω:
elEL
img-03-3

join us now

Με κάθε καινούργια εγγραφή δωρεάν η πρώτη συνεδρία!