Τηλ. έκτακτης ανάγκης 166

“Μαίρη Δέδε” Τοποθεσίες

Δευ, Τρι, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ Συνεργαζόμενοι Ψυχολόγοι / Σύμβουλοι 27 24/7 διαθέσιμος

Σχετικά με την/τον “Μαίρη Δέδε”

H Μαίρη Δέδε είναι Κλινική Ψυχολόγος Bsc, με Master of Arts (MA) στο πανεπιστήμιο Middlessex του Λονδίνου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών (με αριθ. άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Υ 17959).
Έχει επιπλέον ειδικευτεί στις θεραπευτικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις μέσω εκφραστικών τεχνών καθώς και στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.
Διαθέτει πολυτελή κλινική εμπειρία στον τομέα της ψυχοπαθολογίας και στην θεραπευτική αντιμετώπιση και αποκατάσταση της ψυχικής νόσου. Τα θέματα που έχει ασχοληθεί καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ψυχικών παθήσεων και δυσλειτουργιών όπως άγχος, φοβίες, κρίσεις πανικού, διαταραχές διάθεσης (κατάθλιψη, διπολική διαταραχή), ψυχώσεις, ψυχαναγκασμοί, διαταραχές προσωπικότητας κ.α. Επίσης διαθέτει εμπειρία σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και σχετίζεσθε, στην διαχείριση συγκρούσεων και συναισθημάτων καθώς και στην συμβουλευτική γονέων και εφήβων.
Έχει συντονίσει πλήθος εκπαιδευτικών και θεραπευτικών ομάδων, αυτοβελτίωσης, αυτογνωσίας, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και προσωπικής ανάπτυξης για το άτομο και την οικογένεια χρησιμοποιώντας τις αρχές τις προσωποκεντρικής προσέγγισης με την αξιοποίηση παράλληλα της τέχνης και της βιωματικής μάθησης στην εκπαιδευτική/θεραπευτική διαδικασία.
Είναι επόπτρια εκπαιδευόμενων σπουδαστών και εθελοντών ανθρωπιστικών επιστήμων και ως εκπαιδεύτρια συντονίζει διάφορες ομάδες ενηλίκων και νέων στο πλαίσιο διαφόρων συνεργασιών και συμπράξεων σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η Μαίρη είναι εκπαιδεύτρια στις Ρίζες, στο Τμήμα Συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας του ICPS College.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ψυχολόγοι 3 Υπηρεσίες
Κατάθλιψη
Ψυχοθεραπεία
Κακοποίηση

Κατηγορία

“Μαίρη Δέδε” Απαντήσεις

Καμία ανεβασμένη απάντηση

Άρθρα

Κανένα άρθρο
  • Μοιράσου το προφίλ μέσω:
elEL
img-03-3

join us now

Με κάθε καινούργια εγγραφή δωρεάν η πρώτη συνεδρία!