Τηλ. έκτακτης ανάγκης 166

“Νάνσυ Καναβάρου” Τοποθεσίες

Δευ, Τρι, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ Συνεργαζόμενοι Ψυχολόγοι / Σύμβουλοι 32 24/7 διαθέσιμος

Σχετικά με την/τον “Νάνσυ Καναβάρου”

Ονομάζομαι Καναβάρου Νάνσυ. Είμαι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και Life Coach και ασχολύμαι με την ιδιωτική άσκηση του επαγγέλματος.

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησα μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Έχω πιστοποιηθεί Ευρωπαϊκά ως Ψυχοθεραπεύτρια. Ταυτόχρονα κατέχω το Certification of Life Coaching. Παρακολουθώ ανελλιπώς πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που αφορούν τόσο ενήλικες όσο και παιδιά.

Στον τομέα της κλινικής εμπειρίας, εκτός από την παροχή ατομικών ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, ασχολούμαι ως ψυχολόγος με άτομα με αυτισμό/ ΔΕΠΥ/ Διαταραχές προσωπικότητας/ Αγχώσεις διαταραχές και με την συμβουλευτική γονέων.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε ποικίλα θεραπευτικά πλαίσια και σε ένα εύρος δομών ψυχικής υγείας στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα όπως το οικοτροφείο “Αθηνά” για άτομα με βαριές ψυχικές διαταραχές, το κέντρο “Πνοή” κ.α.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει ασχοληθεί με την προετοιμασία και την διεξαγωγή ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την προαγωγή της κοινωνικής ψυχικής υγείας.

Υπηρεσίες

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων: Αγχώδεις διαταραχές, Άγχος, Στρες, Πανικός, Φοβίες, Κοινωνικό άγχος, Αγοραφοβία, Μετατραυματικό Στρες, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Σεξουαλικές δυσλειτουργίες, Κατάθλιψη, Διαταραχές Διατροφής

Life Coaching

Θεραπεία Ζεύγους

Συμβουλευτική Ζεύγους

Συμβουλευτική Ενηλίκων

Αθλητές

ΓΟΝΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΑ

Συμβουλευτική Γονέων

Περιγεννητική Συμβουλευτική

Life Coaching για παιδιά και εφήβους

Aντιμετώπιση Διαταραχών Τικ (αφορά παιδιά)

Παιδιά αθλητές

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ψυχολόγοι 5 Υπηρεσίες
Κατάθλιψη
Ψυχοθεραπεία
Αθλητική ψυχολογία
Διαχείριση άγχους
Διατροφικές διαταραχές

Κατηγορία

“Νάνσυ Καναβάρου” Απαντήσεις

Καμία ανεβασμένη απάντηση

Άρθρα

Κανένα άρθρο
  • Μοιράσου το προφίλ μέσω:
elEL
img-03-3

join us now

Με κάθε καινούργια εγγραφή δωρεάν η πρώτη συνεδρία!