Τηλ. έκτακτης ανάγκης 166
 1. Αρχική
 2. Ψυχολόγοι-Σύμβουλοι
 3. Παναγιώτα Νικολοπούλου

“Παναγιώτα Νικολοπούλου” Τοποθεσίες

Δευ, Τρι, Τετ, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ Συνεργαζόμενοι Ψυχολόγοι / Σύμβουλοι 32 24/7 διαθέσιμος

Σχετικά με την/τον “Παναγιώτα Νικολοπούλου”

Ονομάζομαι Παναγιώτα Νικολοπούλου. Είμαι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Μsc Αναπτυξιακής (University of Central Lancashire, England) και Ειδικευόμενη στην Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία (Eργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων).
Έχω παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο Marte Meo Practiontioner, το οποίο αναφέρεται στην διαχείριση και υποστήριξη παιδιών, γονέων και ατόμων με αναπτυξιακές και επικοινωνιακές δυσκολίες, το εισαγωγικό μεταπτυχιακό σεμινάριο πάνω στην Ομαδική Αναλυτικη Θεραπεία και κάποια ετήσια εκπαιδευτικά προγράμματα που αναφέρονται στην Ψυχική Υγεία των παιδιών, εφήβων και των ενηλίκων στα Νοσοκομεία «Σισμανόγλειο» και «Ευαγγελισμός» με στόχο την διαρκή επιμόρφωση μου.
Εργασιακή εμπειρια
Τα δύο τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Ψυχολόγος ιδιωτικά και σε συνεργασία με κάποια κέντρα εντός την Αθήνας, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και γονείς.
Επιπλέον, τα προηγούμενα χρόνια είχα συνεργασία με το 6ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης δημιουργώντας μία ομάδα συμβουλευτικής εφήβων πραγματοποιώντας εβδομαδιαίες συναντήσεις, καθώς και με τον Ι.Τυρμπα- Γατρεντερολόγο αναλαμβάνοντας περιστατικά με εμφάνιζαν σωματικές και διατροφικές δυσκολίες, καθώς και θέματα άγχους και πανικού.
Σε συνεργασία με την Παιδοψυχολόγο και συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Βιργινία Χατζηκωνσταντίνου, γράφω άρθρα για παιδιά και γονείς στο blog του «παραμύθι με όνομα» mysuperheromom.com
Στα πλαίσια την πρακτικής μου άσκησης έχω εργαστεί σε δημόσιες μονάδες, όπως το Σιακιαρίδειο, ίδρυμα με ΑΜΕΑ, το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στο τμήμα Παιδοψυχιατρικής και στο ΚΨΥ Παγκρατίου ως Ψυχολόγος.

Εθελοντισμός
Κατά την περιόδο της καραντίνας συμμετείχα εθελοντικά στην γραμμή υποστήριξης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων σε συνεργασία με την «Σχεδία» για άτομα τα οποία χρειάζονται υποστήριξη καθώς και στην διαδικτυακή πλατφόρμα milamou.gr.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ψυχολόγοι 7 Υπηρεσίες

Εμπειρία

 • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ- ΨΥΧΟΘΕΡΕΑΠΕΥΤΡΙΑ ( 2021 - Present ) ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
 • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ( 2021 - Present ) ΚΕΘΕΣΥ
 • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ( 2025 - Present ) ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
 • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ( 2021 - Present ) ΚΨΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
 • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ( 2021 - 2021 ) ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

Εκπαίδευση

 • ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ( 2021 - 2021 ) ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 • ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 • MSC Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ( 2021 - 2021 ) UNIVERSITY OF CENTRAL LANCASHIRE

Κατηγορία

“Παναγιώτα Νικολοπούλου” Απαντήσεις

Καμία ανεβασμένη απάντηση

Άρθρα

Κανένα άρθρο
 • Μοιράσου το προφίλ μέσω:
elEL
img-03-3

join us now

Με κάθε καινούργια εγγραφή δωρεάν η πρώτη συνεδρία!