Emergency Help! +166

Συχνές Ερωτήσεις


Τι είναι το psychotherappy

 • Το feelyou είναι μια online πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας με εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς πλαισίου μέσα στο οποίο ο συμβουλευόμενος θα μπορέσει να εκφράσει τα θέματα που τον απασχολούν. Έτσι, κατανοώντας βαθύτερα τον εαυτό του θα έχει τη δυνατότητα να τον εξελίξει όπως ο ίδιος επιθυμεί.Ποιους θα συναναστρέφομαι
 • Κατόπιν της εγγραφής σας θα επιλέξετε μέσα από μια λίστα τον πιστοποιημένο ψυχολόγο που θέλετε εσείς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του. Δεν είναι δεσμευτικό, μπορείτε να δοκιμάσετε την γνώμη όσον επαγγελματιών μέχρι να καταλήξετε σε αυτόν που θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε σε μόνιμη βάση.

Ειδικά χαρακτηριστικά Ψυχολόγων

 • Όλοι οι ψυχολόγοι που συνεργάζονται στην psychoyherappy είναι πιστοποιημένοι, έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι έμπειροι επαγγελματίες στον χώρο της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής.

Πόσο κοστίζει

 • Το κόΌλοι οι ψυχολόγοι που συνεργάζονται στην psychoyherappy είναι πιστοποιημένοι, έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι έμπειροι επαγγελματίες στον χώρο της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής.στος των συνεδριών καθορίζεται ατομικά από τον κάθε ψυχολόγο.

Ασφάλεια μέσα στην πλατφόρμα

 • Η πλατφόρμα είναι απόλυτα ασφαλής ως προς την χρήση της. Έχετε την δυνατότητα εγγραφής με τον δικό σας προσωπικό κωδικό και user name. Το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Ο server της πλατφόρμας διαθέτει firewalls που αποτρέπουν την επίθεση από κακόβουλο υλικό.

Ιδιωτικότητα και απόρρητο.

 • Οι επαγγελματίες μας διακατέχονται από απόλυτη εχεμύθεια. Οτιδήποτε ειπωθεί δεν καταγράφεται, συνεπώς δεν αποθηκεύεται σε κάποιο server. Οι επαγγελματίες εάν και εφόσον κρίνουν ότι χρειάζεται κρατάνε τις σημειώσεις τους, τις οποίες αποθηκεύουν σε αρχείο του προσωπικού τους προφίλ μέσα στην πλατφόρμα το οποίο περιέχει έξτρα κωδικό για την είσοδο τους.

Είναι το Feelyou.gr σωστή επιλογή για εμένα;

Το feelyou.gr είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Κάθε φορά που υπάρχει κάτι που παρεμβαίνει στην ευτυχία σας ή σας αποτρέπει από την επίτευξη των στόχων σας, ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Έχουμε επίσης συμβούλους που ειδικεύονται σε συγκεκριμένα θέματα, όπως:

 • Διαχείριση άγχους
 • Διαχείριση σχέσεων,
 • Κατάθλιψη
 • Εθισμοί (Τζόγος, ποτό, φαΐ κτλ.)
 • Οικογενειακές πτοβλήματα,
 • Αυτοεκτίμηση
 • Bullying κ.α.

Το feelyou.gr δεν είναι η σωστή λύση για εσάς εάν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω:

 1. Έχετε τις σκέψεις να βλάπτετε τον εαυτό σας ή άλλους.
 2. Είστε ανήλικος.
 3. Βρίσκεστε σε επείγουσα κρίση ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 4. Σας έχει γίνει διάγνωση σοβαρής ψυχικής ασθένειας ή εάν σας έχει συμβουλευτεί να βρίσκεστε σε ψυχολογική παρακολούθηση ή ψυχιατρική φροντίδα.
 5. Θα έπρεπε να υποβληθείτε σε θεραπεία ή συμβουλευτική είτε με δικαστική απόφαση είτε με οποιαδήποτε άλλη αρχή.
 6. Δεν διαθέτετε συσκευή που να μπορεί να συνδεθεί στο Internet ή να μην έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορεί το feelyou.gr να αντικαταστήσει την παραδοσιακή θεραπεία πρόσωπο με πρόσωπο;

 • Οι επαγγελματίες που εργάζονται μέσω του feelyou.gr είναι αδειοδοτημένοι και διαπιστευμένοι θεραπευτές που για παροχή θεραπείας και συμβουλών. Ωστόσο, ενώ η υπηρεσία μπορεί να έχει παρόμοια οφέλη, δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει την παραδοσιακή θεραπεία face to face σε κάθε περίπτωση. Λάβετε υπόψη ότι ο πάροχός σας δεν θα μπορέσει να προβεί σε επίσημη διάγνωση, να εκτελέσει δικαστική απόφαση ή να χορηγήσει φάρμακα.

Πώς λειτουργούν οι συνεδρίες;

 • Εφόσον επιλέξετε τον κατάλληλο συμβουλευτή-ψυχολόγο για την περίπτωσή σας, αγοράζετε μια συνεδρία μαζί του. Στην συνέχεια θα μεταβείτε στο ημερολόγιο που θα σας εμφανιστεί προκειμένου να επιλέξετε πότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία σας από τις διαθέσιμες ώρες και ημέρες.
elEL