Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις
Τι είναι το feel you - psychotherappy
 • H psychotherapy είναι μια μοναδική on line πλατφόρμα. Σκοπός μας είναι μέσω των υπηρεσιών μας να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας αποφορτίζοντάς σας από τα ‘’βάρη’’ που κουβαλάτε. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα άγχη, τους φόβους, τις αγωνίες και τις χάρες σας μαζί μας.
Ειδικά χαρακτηριστικά Ψυχολόγων
 • Όλοι οι ψυχολόγοι που συνεργάζονται στην psychoyherappy είναι πιστοποιημένοι, έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι έμπειροι επαγγελματίες στον χώρο της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής.
Πόσο κοστίζει
 • Το κόστος των συνεδριών κυμαίνεται μεταξύ 30 € – 50 €, ενώ το κόστος για τις γραπτές ή βιντεοσκοπημένες ερωτήσεις κυμαίνεται μεταξύ 4,50 € – 8,50 €. Το κόστος καθορίζεται ατομικά από τον κάθε ψυχολόγο.
Μπορεί η online θεραπεία να αντικαταστήσει την πρόσωπο με πρόσωπο ψυχοθεραπεία;

Η online θεραπεία είναι μια ολοένα και πιο διαδεδομένη μορφή ψυχοθεραπείας με αποδεδειγμένα καλή αποτελεσματικότητα. Όπως και στη δια ζώσης, έτσι και στην εξ ’αποστάσεως ψυχοθεραπεία το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον σύμβουλο αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχή έκβασή της.

Πώς λειτουργούν οι συνεδρίες;
 • Εφόσον επιλέξετε τον κατάλληλο συμβουλευτή-ψυχολόγο για την περίπτωσή σας, αγοράζετε μια συνεδρία μαζί του. Στην συνέχεια θα μεταβείτε στο ημερολόγιο που θα σας εμφανιστεί προκειμένου να επιλέξετε πότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία σας από τις διαθέσιμες ώρες και ημέρες.
Σχετικά με την αρχή της εμπιστευτικότητας

Οι επαγγελματίες δεσμεύονται από τον κώδικα δεοντολογίας για την τήρηση του απορρήτου όλων όσων μοιράζονται μαζί τους οι συμβουλευόμενοι.

Είναι η online ψυχοθεραπεία η κατάλληλη επιλογή για μένα;

Η online ψυχοθεραπεία απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άτομα που για διάφορους λόγους (π.χ. θέματα υγείας, απομακρυσμένες περιοχές, δυσκολία στην μετακίνηση κ.α.) δεν έχουν τη δυνατότητα για δια ζώσης συνεδρίες.

Ποιους θα συναναστρέφομαι
 • Κατόπιν της εγγραφής σας θα επιλέξετε μέσα από μια λίστα τον πιστοποιημένο ψυχολόγο που θέλετε εσείς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του. Δεν είναι δεσμευτικό, μπορείτε να δοκιμάσετε την γνώμη όσον επαγγελματιών μέχρι να καταλήξετε σε αυτόν που θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε σε μόνιμη βάση.
Είναι ασφαλής η πλατφόρμα
 • Η πλατφόρμα είναι απόλυτα ασφαλής ως προς την χρήση της. Έχετε την δυνατότητα εγγραφής με τον δικό σας προσωπικό κωδικό και user name. Το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Όλες οι γραπτές ερωτήσεις μπορούν να διαγραφούν εφόσον επιλέξετε εσείς να τα διαγράψετε, οι βιντεοσκοπημένες ερωτήσεις και συνεδρίες δεν καταγράφονται, καθώς επίσης ο server της πλατφόρμας διαθέτει firewalls που αποτρέπουν την επίθεση από κακόβουλο υλικό.
Είναι η psychotherappy σωστή για μένα;
 • H psychotherapy είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Κάθε φορά που υπάρχει κάτι που παρεμβαίνει στην ευτυχία σας ή σας αποτρέπει από την επίτευξη των στόχων σας, ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Έχουμε επίσης συμβούλους που ειδικεύονται σε συγκεκριμένα θέματα, όπως άγχος, σχέσεις, γονείς, κατάθλιψη, εθισμοί, φαγητό, ύπνο, οικογενειακές συγκρούσεις, θλίψη, θρησκεία, αυτοεκτίμηση κλπ.
Η psychotherappy δεν είναι η σωστή λύση για εσάς εάν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω:
 • Έχετε τις σκέψεις να βλάπτετε τον εαυτό σας ή άλλους.
 • Είστε ανήλικος.
 • Βρίσκεστε σε επείγουσα κρίση ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 • Σας έχει γίνει διάγνωση σοβαρής ψυχικής ασθένειας ή εάν σας έχει συμβουλευτεί να βρίσκεστε σε ψυχολογική παρακολούθηση ή ψυχιατρική φροντίδα.
 • Θα έπρεπε να υποβληθείτε σε θεραπεία ή συμβουλευτική είτε με δικαστική απόφαση είτε με οποιαδήποτε άλλη αρχή.
 • Δεν διαθέτετε συσκευή που να μπορεί να συνδεθεί στο Internet ή να μην έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.
Πως λειτουργούν οι ερωτήσεις;
 • Εφόσον επιλέξετε τον κατάλληλο συμβουλευτή-ψυχολόγο για την περίπτωσή σας, αγοράζετε μια ή περισσότερες ερωτήσεις. Στην συνέχεια μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε ή να γράψετε την/τις ερωτήσεις σας όποτε και οπουδήποτε θέλετε. Εντός 8 ωρών θα έχετε λάβει την απάντηση του συμβουλευτή-ψυχολόγου.

Video Tutorials

Μάθετε πως να χειρίζεστε την πλατφόρμα

Μάθετε Περισσότερα

Το καναλι μασ στο Youtube

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε τη θεραπεία

en_USEnglish
elGreek en_USEnglish

Sign In Feel You

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password